Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Hendid - Bedrijven, voor al uw Personeel in de Bouw!

Hendid Bouwbedrijf, voor al uw personeel in de bouw!HENDID, dienstverlener in de uitvoerende bouw, zorgt voor aanvulling op de bestaande mogelijkheden tot flexibilisering. HENDID beschikt over capabele vaklieden in de sectoren ruwbouw, afbouw en afwerking, renovatie en restauratie.

Zo werkt Hendid

Uw aanvraag voor tijdelijk personeel wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Geselecteerde kandidaten krijgen uitvoerige informatie over uw bedrijf, de werkzaamheden en de spelregels, zodat ze goed ingewerkt aan de slag gaan. Bovendien zijn via HENDID ingezette medewerkers bekend met de veiligheidseisen die voortvloeien uit Arbo-wetgeving en werkt HENDID conform de eisen van VCA. HENDID ziet erop toe dat de dienstverlening goed verloopt en evalueert deze na afloop samen met u. Zo vormt HENDID een sterke schakel in uw bedrijfsproces. Wij beschikken over een eigen G-rekening. Iedere medewerker van HENDID is in het bezit is van de juiste, persoonlijke beschermingsmiddelen en VCA 1.

Ook voor onderhoud van bedrijfspanden staat Hendid voor u klaar. De grote maar ook de kleinste klussen zullen wij voor u klaren. De bedrijven Alpheios BV en ING bank Regio Zuid maken al geruime tijd gebruik van onze diensten.

 

Bedrijven

Hendid Bouwbedrijf